Poveste fara sfarsit …thriller de mare succes






 Nu dragii mei,  nu e titlul vreunui roman de al meu, e titlul unei crude realitati: Diet industry
Societatea Lo Conte a pus in circulatie faina care te slabeste fara renuntari  , din gama Forma Ok Welness.




Ingredientele mixtului sunt: faina de grau 00 ( adica rafinata, industrilializata) proteine vegetale, amidon de porumb, fibre de porumb, fibre de ovaz, fibre de orez, faina de fasole, drojdie de bere, faina Konjac( glucomanan 75%)  sare, bicarbonat de sodiu.
Citind  tabelul cu nutrienti o faina cu 16,8 % proteine este intr-adevar o noutate dar legatura cu pierderea in greutate nu prea exista. Suntem iarasi fata in fata cu o campanie publicitara agresiva in care cumparatorii sunt impinsi sa achizioneze ..sperante iluzorii , visuri de slabire fara efort. 



Daca va mai aduceti aminte acum vreo 4 ani in urma doctorita Gabriela Man aparea pe toate posturile TV povestind cum a slabit 22 de kg mancand paine preparata cu un mix de faina “ inventat” de ea..si care paine facea furori gasindu-se doar la AnaPan unde lumea se aseza la coada asteptand bulcile pe care scria: mananci si slabesti. Intre vreme nu stiu ce s-a mai intamplat cu painea dr Man, dar as fi fost curioasa sa vad cati subiecti au slabit mancand faimoasa paine. Din experienta mea de cercetare stiu ca atunci cand lansam un produs  facem si niste studii, observatii , cu poze , dovezi stiintifice care mai apoi sunt prezentate, comunicate la Congrese.
Spre deosebire de faina italiana unde eticheta este corecta si ne da lamuririle necesare( macar sa stim cu ce ne pacalim)  in cazul doctoritei Man asa cum dansa declara in daylibusiness.ro, formula este ultrasecreta :
Formula "fainurilor magice" a fost mai intai pusa pe hartie, apoi incercata practic.

"Am incercat diverse amestecuri ca sa ajung la acel profil nutritional important pentru mine. Dupa multe, foarte multe incercari, la aproape 3 luni de zile am scos ceva asemanator cu produsul de astazi. Am lucrat pe reteta originala si am ajuns la ce este astazi: doua tipuri de faina, una pentru paine, chifle, mai bogata in tarate, fibre insolubile, brute si o faina mai fina, bogata in altfel de fibre, care poate fi folosita la preparatele de patiserie si cofetarie".




Si mai nou in Romania , iata guma de mestecat care te slabeste




Gustul şi forma gumei de mestecat Visislim LINE nu se distinge de celelalte gume de mestecat cunoscute, dar conţinutul ei este special. În ea sunt introduse două ingrediente active – extract din semințe guarana şi extract din frunze de ceai verde, care distrug şi ard grăsimile acumulate. Acestea acţionează în mod concentrat asupra zonelor problematice – coapse, solduri și talie. Guma de mestecat Visislim LINE este de mare ajutor in programul de slabit alături de produsele Visislim LIGHT, Visislim LINE (capsule) şi Visislim FITNESS. Combinarea lor asigură o scădere în greutate durabilă şi sănătoasă.
Guma de mestecat este un mijloc ideal pentru menţinerea îndelungată a greutăţii normale.
se administrază independent, pentru pierderea în greutate: 2 drajeuri de 3 ori pe zi după cele 3 mese principale (mâncare). Efectul binefăcător se obţine mestecând 2–3 gr. din această gumă fără zahăr timp de 20 de minute, cel puţin de trei ori pe zi după fiecare masă.

Nota : nu exista alimente care sa va slabeasca, ar fi impotriva naturii. Orice aliment contine calorii, mai multe sau mai putine.
Vad pe FB diverse postari cu manicure super faine facute de specialisti, coafure la moda si deosebite ..asadar daca nu va tundeti singuri si nu va aplicati gel pe unghii in sistem self service, de ce pentru diete si sfaturi nutritionale nu apelati la un specialist? De ce lasati cel mai important aspect al vietii voastre , nutritia, in voia soartei?