Crimele Monsanto finanţate cu banii lui Bill Gates

Pe Bill Gates  toată lumea îl cunoaşte. A pus bazele societăţii Microsoft şi a sistemului Windows.
Bogatul Bill s-a retras de la conducerea Microsoft şi ca să nu dea în plictiseală şi-a găsit un hobby: acela de a finanţa tehnologii pentru modificarea genetică , vaccinuri experimentale şi mai ales s-a angajat să răspândească în lume fabula Monsanto despre eradicarea foametei prin OMG.

Deci , nu putem fi surprinşi aflând că Bill, posedă 500000 acţiuni Monsanto pentru o valoare de 23 milione dolari

Dar cum ar explica Bill Gates bunele intenţii ale lui Monsanto în condiţiile în care societatea a fost demascată ca gestionând în Argentina grupuri de muncitori în negru , aduşi în stadiu de sclavagism şi constrânşi să muncească 14 ore pe zi?
Monsanto, societatea care recurge adesea la fondurile sale colosale pentru a plati organizaţii care falsifică declaraţiile FDA cu scopul de a propaga OMG-urile.

Nu mai luăm în calcul numărul sinuciderilor în rândul agricultorilor indieni , datorate incapacităţii produselor Monsanto de a garanta recoltele

Bill Gates finanţează şi societăţi care folosesc minorii la muncă

Bill and Melinda Gates Foundation colaborează cu  Cargill în scopul de a  introduce OMG în lumea a treia. Cargill e o multinaţională de 133 miliarde de dolari prinsă că a violat legile contractelor de muncă şi acuzată de International Labor Rights Fund pentru traficul de minori din Mali , folosiţi la munci pe plantaţiile de cacao cu salarii mizerabile şi alimentaţie insuficientă.

Bill Gates s-a prezentat în prima persoană pentru un spot publicitar în favoarea OMG Monsanto pe care le prezenta ca o miraculoasă soluţie la foametea din lume, în condiţiile în care ONU a recunoscut că acestea nu pot rezolva problema mai mult decât agricultura tradiţională.

Problema foamei în lume a fost studiată atent de către  International Assessment of Agricultural Knowledge, Science and Technology for Development (IAASTD) un grup de 900 oameni de ştiinţă şi cercetători. Rezultatele au fost absolut clare: OMG nu sunt soluţia pentru eradicarea foametei.

Union of Concerned Scientists a examinat producţiile OMG şi a concluzionat că acestea nu sunt satisfăcătoare, în plus seminţele sunt excesiv de scumpe şi dăunează sănătăţii mediului înconjurător. Ca urmare în anul 2009 Union a etichetat producţiile OMG ca falimentare.

Criticile împotriva lui Bill Gates sunt multe printre care şi cele de la Community Alliance for Global Justice carea  declarat: Monsanto are un trecut de dispreţ faţă de exigenţele micilor producători agricoli din întreaga lume şi faptul că societatea a investit mult capital în dezvoltarea agriculturii în Africa ridică serioase semne de întrebare.

Aşadar, ce face un om ca Bill Gates adorat de mass media în operaţiuni de acest tip ?

Pe lângă multe altele există o întrebare la care mulţi vor să audă răspunsul de la Bill Gates:
Ar consuma OMG?