Vegetarianul scurt tratat non enciclopedic

Motto :
Pentru a judeca o persoana trebuie sa pleci de la laturile sale pozitive: Hitler, nu bea, nu fuma si era vegetarian.

Definitie: vegetarianul este o fiinta de categorie usoara care exclude carnea din dieta sa demonizind-o ca si cum ar fi cauza tuturor relelor din lume. El se crede superior din punct de vedere psihologic, sensibil  si este mereu ocupat cu acuzarea semenilor sai normali si omnivori.
Origine si distributie
Nu se cunosc bine originile fenomenului. Se crede ca la baza ar fi o mutatie genetica ce a determinat o deviatie de comportament care ulterior s-a trasnsmis in populatii prin imitatie si prin moda. Este insa sigur ca fenomenul e unul foarte recent. In vremea razboaielor si pe timp de foamete nimeni nu s-a gindit sa repudieze carnea. Astazi vegetarismul este intilnit in rindul populatiei cu venituri mari si mijlocii din tarile dezvoltate si concentrat in zonele urbane. De altfel vegetarienii se nasc, cresc si mor la oras si despre crescatorii si agricultura afla de la televizor.
Vegetarienii au deschis noi piete de desfacere pentru substante stranii cum ar fi tofu, seitan , tempeh, alge , muschi si licheni. Toate astea in favoarea poporului chinez care este un mare consumator de carne de porc.
Areal de raspindire
Asa cum am spus vegetarianul se tine departe de mirosul urit al cotetelor cu pui si porci. Il puteti gasi 24 de ore din 24 pe YahooAnswers sau in alternativa pe site-uri ca: 100% Animalisti, 100% Botanisti, 100% YouZoo.
Un alt loc unde sunt frecvent intilniti este spitalul unde sufera  tratamente de reabilitare a intestinului  plin cu kile de fibre fermentate. Mai pot fi intilniti in erboristerii, magazine  homeopatice sau orientale unde cumpara diverse gunoaie etnice.
Ideologie
Vegetarianul este convins ca primele vinovate de poluare si problemele lumii a treia sunt crescatoriile de animale. Doar in al doilea plan vin razboaiele, industria petroliera, multinationalele.  
Dupa vegetarian: pentru a creste  o bovina este nevoie de un  cimp cultivat cu porumb, echivalent ca suprafata cu 20 de terenuri de fotbal. Acest cimp are nevoie de 1000000 litri de apa pentru a fi irigat , la asta adaogindu-se si apa necesara bovinei cit si vinul necesar taranului . Dupa parerea lui tot acest porumb ar putea fi mincat de oameni decit aruncat pentru cresterea bovinelor.
Un alt punct fundamental al ideologiei sale este: carnea ne face rau. A auzit asta de la un expert in televiziune , pentru ca altfel nu avea unde dat fiind ca majoritatea oamenilor o considera buna si gustoasa.
Carnea dupa vegetarieni este: cancerigena, duce la sterilitate, impotenta, ejaculare precoce, hemoroizi, senilitate precoce, distacarea bulbilor oculari, reactii de substitutie nucleofile acilica in pancreas cu eliminarea vezicii biliare prin mecanismul Sn2 in cataliza acida.
Cu materiile fecale vegetarianul va ingrasa anemica planta de tomate pe care o are pe balcon si unde aceasta poate absorbi CO2, smogul , pulberi si tot ce e mai rau in oras.
Printre numeroasele aspecte pozitive ale fructelor si legumelor citam si forma falica a unora utila pentru autoerotism.
……
Un ecologist despre un vegetarian: Maninca un vegetarian si vei salva o planta !!!