CAPSULA DE SLABITce contine faimoasa capsula care costa 90 ron? 
decideti singuri daca merita sa va aruncati banii! 

EXTRACTUL  DE GUARANA
Indienii din Amazonia preţuiau foarte mult planta Guarana (Paullinia Cupana) şi considerau că efectele ei sunt supranaturale - de exemplu ei credeau că prelungeşte viaţa şi, de aceea, o foloseau zilnic pentru tonifiere. În zilele noastre este folosită ca mijloc eficace în lupta împotriva solicitării fizice şi psihice, deoarece acţionează rapid şi de durată. Conţine guaranina - un fel de cofeină naturală - şi alte substanţe energetice, cum ar fi teobromina si teofilina (care se găsesc în cafea sau ceai).

Guarana influenţează metabolismul ţesutului nervos, suprimă senzaţia de oboseală, de epuizare şi de foame şi ajută la înlăturarea acidului lactic din muşchi, sporind în felul acesta randamentul fizic şi psihic.
Îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi memoria.

EXTRACUL DE GARCINIA CAMBOGIA

Principiul activ este continut in coaja si se numeste Acid hidroxicitric
Care se pare ar reduce usor senzatia de foame


L-CARNITINA

Este deoseri folosita in curele de slabire dar rolul acesteia a fost exagerat si e nefanda. Carnita se gaseste in natura in carnuri rosii, albe, peste , lactate. Daca aveti o alimentatie corecta zilnic veti asuma in jur de 200 mg de carnitina.
Trebuie sa stiti ca acest compus actioneaza mai ales la nivel cardiac si nu la nivel de testut adipos.
Pull-ul carnitinei musculare tinde la echilibru incit esumare de carnitina suplimentar sub forma de integratori nu influenteaza absolut deloc concentratiile celulare.
Integratorii din comert pe baza de carnitina au o biodisponibilitate foarte scazuta ceea ce inseamna ca mare parte va fi nefolosita.

EXTRACTUL DE GREEN TEA 

Studii recente indică faptul că, cinci căni cu ceai verde pe zi ne-ar ajuta să ardem  pînă la 70-80 de calorii mai mult decît în mod normal, prin aşa-numitul efect de termogeneză (producerea de căldură în organism). Cu toate că efectul de termogeneză generat de ceaiul verde se datorează, în principal cafeinei, cercetările sugerează că şi EGCG (epigalocatehin galat-catehina cea mai cunoscută din ceaiul verde) joacă un rol în acest sens.


MORALA???
Aceste ingrediente va pot ajuta intr-o cura de slabire hip0calorica, adica sunt adjuvanti folositori, dar uitati defenitiv ca puteti minca pe rupte si rezolva totul capsula de slabit. de altefl aceasta va va fi servita impreuna cu un manual de slabire. voi ce credeti ca veti gasi in interiorul acestuia?
dupa mine, o schema de dieta hipocalorica.
si veti slabi pt ca urmati o dieta hipo nu pentru ca luati capsula de slabit.
DAR LA CIT COSTA BUZUNARELE VOASTRE VOR SLABI SIGUR.